ye-logo.v1.2

Бійки у багнюці, стриптиз та “ядерні” комарі

Культура 4418
Фото: автора

Усе це можна було побачити минулих вихідних на мотофестивалі у Нетішині

У вихідні неподалік від Нетішина біля водосховища ХАЕС проходив мотофестиваль “Реактор-2011”, куди завітали байкери не тільки з усієї Хмельницької області, але й майже зі всієї України. Та що там наша держава, вистачало на фесті й гостей з Білорусі, Росії, навіть з Норвегії. Загалом, на фесті налічувалося понад 400 одиниць мототехніки, яка вражала своєю неординарністю, часом навіть траплялися ексклюзивні екземпляри.
За словами організатора фестивалю, президента мотоклубу “Energy” Бориса Шевчука, фестиваль проводиться вже втретє, і покликаний популяризувати моторух, об’єднати однодумців, організувати зустріч старих та нових друзів тощо. “Цьогоріч він вперше проходить під егідою Національної асоціації мотоциклістів України (НАМУ), які покликані захищати права мотоциклістів, беруть активну участь у розробці нових правил дорожнього руху та допомагають байкерам у дорозі. Сподіваємося на подальшу співпрацю з ними, - каже Борис. - Наші хлопці за тиждень приготували майданчик для відпочинку, встановили столики, лавочки, туалети, тобто намагалися створити якомога більше комфорту для гостей фестивалю”.
Звісно, байкерам сумувати не доводилося. Спочатку усі бажаючі взяли участь у мотопробігу вулицями міста, потім завітали до інформ-центру та на оглядовий майданчик ХАЕС (до речі, вперше за час існування фестивалю — прим. авт.). А далі було купання у водосховищі, яке нетішинці лагідно називають своїм маленьким морем (краєвиди й справді нагадують морське узбережжя — прим. авт.), різноманітні конкурси, розваги та рок-концерт.
Змагалися байкери у справності випивання пива, перетягуванні канату, найгучнішому звуку від байка. Конкурс “Шалена черепаха” вимагав від наїзників вправності у найповільнішому водінні мотоцикла. А битва у багнюці не злякала глядачів, на яких з усіх боків летіло болото, навпаки, охочих зібралося ой, як багато.
Загалом, сумувати часу не було. Гостей організатори фестивалю частували борщем, ухою та чаєм, навіть забезпечили “ядерними” комарами, як і обіцяли у запрошенні. На “закуску” розгарячілій публіці подали стриптиз.
“Я щоразу приїжджаю на фест у Нетішин, та й взагалі їду всюди, де проводяться подібні фести та зльоти, - каже байкер Андрій з Білорусі, який працює стоматологом. - Я побував у багатьох мальовничих куточках України, і маю чимало друзів. Наступного року також планую приїхати, якщо випаде така нагода. Мені у вас дуже подобається”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую