ye-logo.v1.2

Поліцейська з Хмельницького заспівала на «Голосі країни»

Культура 4009
На шоу хмельничанка приїхала разом з чоловіком та дочкою
На шоу хмельничанка приїхала разом з чоловіком та дочкою. Фото: скрін з відео

Хоча тренери не розвернули свої крісла, дівчина зможе продовжити участь у проєкті.

Минулого вечора, 6 лютого, в ефірі каналу 1+1 вийшов новий випуск вокального шоу «Голос країни». Зараз триває етап «сліпих прослуховувань», під час яких тренери наосліп обирають учасників у свої команди. Серед тих, хто цього разу вийшов на сцену, була й хмельничанка. За місце у проєкті вирішила позмагатися поліцейська з Хмельницького 29-річна Катерина Білоус.

У сюжеті перед виступом лейтенант поліції розповіла, що дуже любить свою роботу та колег. Але всередині неї є творча частинка, яка рветься назовні.

«Хочу показати, що в мене є талант, є голос, і я варта стояти на великій сцені», - зазначила вона.

На сцену Катерина вийшла у службовій формі і виконала пісню Біллі Айліш «No Time To Die». Попри бурхливу реакцію залу, жоден із суддів не розвернув своє крісло. Вони відзначили гарні вокальні здібності дівчини, однак порадили їй більше позайматися та приходити наступного року.

«Як для інспектора – ви співали дуже гарно. Підтримка залу це підтверджує. Як для вокаліста – треба ще треба «вкататись». Це як м’язи, які треба тренувати», - звернувся до хмельничанки Потап.

Врятував ситуацію Святослав Вакарчук. Він вийшов на сцену і провів для Катерини імпровізований майстер-клас. Разом вони заспівали ще раз пісню Біллі Айліш, але враховуючи поради тренера. У результаті Катерина Білоус отримала «другий шанс» і змогла продовжити участь у проєкті.

Святослав Вакарчук провів для Катерини урок вокалу на сцені.

Цього сезону в шоу нововведення – крім чотирьох основних тренерів, є тренери-джокери, які збирають п’яту команду. У кожному епізоді «сліпих прослуховувань» вони можуть врятувати не більше двох учасників. Склад п’ятої команди постійно змінюється: у наступний випуск тренери можуть провести тільки двох учасників.

Digital-версії спецпроєкту «Другий шанс» виходять окремо на YouTube-каналі «Голосу країни». Там тренери-джокери обирають, хто з обраних вокалістів йде з ними далі, а хто покине проєкт. Чи залишиться в команді джокерів Катерина Білоус, буде відомо за кілька днів у новому випуску спецпроєкту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую