ye-logo.v1.2

Музична оборона - відомі хмельничани разом з українськими знаменитостями заспівали Гімн України

Культура 3324
Знаменитості підтримали українців
Знаменитості підтримали українців. Фото: скрін з відео

До спільного виконання Державного гімну долучилися телеведуча Леся Нікітюк, спортсмени Марина Бех-Романчук, Михайло Романчук.

Українські знаменитості та спортсмени долучилися до патріотичного флешмобу "Музична оборона" та усі гуртом виконали гімн України. Хтось співав зі свого будинку, хтось з бомбосховища, хтось вийшов на подвір'я. Як пише ТСН, артисти та спортсмени не лише співали гімн, але й робили послання українцями. Вони писали, що "Україна обов'язково переможе, а українці – вистоять".

Серед тих, хто підтримав українців, були й хмельничани. До виконання Гімну долучилася відома телеведуча з Хмельницього Леся Нікітюк, заспівавши патріотичні слова в укритті. Долучилися й зі свого дому легкоатлетка Марина Бех-Романчук та плавець Михайло Романчук.

Також на відео гімн України заспівали Олег Скрипка, Юлія Саніна, Соломія Вітвіцька, Павло Зібров, Ольга Харлан,
Макс Барських, Катерина Осадча, Юрій Горбунов, Олена Кравець, Тарас Тополя, Юрій Ткач та багато інших.

Додамо, в Україні запустили патріотичний флешмоб "Музична оборона" на підтримку українського народу. Організував ініціативу телеканал 1+1. Зірки записують для соцмереж ролики, в яких виконують вже відомі або щойно написані пісні про війну та гімн України. Під відео ставлять хештег #музичнаоборона. Ролики можна знайти у соцмережах.

Читайте також: У Хмельницькому ляльковий театр готує вистави для дітей, які постраждали від війни

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую