ye-logo.v1.2

Спецрепортаж: Василь Вірастюк, байкери та… хмельницький коровай

Культура 5712

19 липня на майдан Незалежності в Хмельницькому завітали учасники всеукраїнського мотопробігу «БайКрай-2011».

І хоч запізнилися байкери на одну годину, все одно глянути на потужні байки, їх водіїв та найсильнішу людину планети Василя Вірастюка було достатньо. Учасники всеукраїнського мотопробігу «БайКрай-2011» були здивовані, коли на майдані Незалежності в Хмельницькому їх зустріли із короваєм, який вони із задоволенням скоштували.
Байкери, котрі за дев’ять днів хочуть об’їхати всі обласні центри країни, закликали усіх учасників дорожнього руху бути ввічливими та поважати один одного. А вже наприкінці акції, як зазначив Василь Вірастюк, учасники мотопробігу передадуть до ДАІ папку, в якій викладуть всі ті проблеми на українських дорогах, які вони нотують, подорожуючи обласними центрами.
До речі, мотоциклісти «БайКраю-2011» були у піднесеному гуморі, а тому охоче фотографувалися із хмельничанами. А сам Василь Вірастюк, перед тим, як залишити хмельницький майдан, жартома привітав хмельничан із Новим роком та Різдвом. Байкери поїхали відпочивати, а вже завтра на «БайКрай-2011» очікують у Вінниці.
Що відбувалося на майдані Незалежності, у наступному відеосюжеті:

Коментарі:

rumba 20.07.2011 22:08

Масяня, так ты не заходи и не читай новость, какие проблемы? Мало что пишут:) Так ты ещё и комент оставляешь, пальцы не болят по клаве стучать?))) П.С: БайКрай - это реально классная акция, молоде Вирастюк и Ко. Хоть детей наших порадовали, да и врозлых, которые лезли фоткаться на байки да и на Вирастюка в тому числе

масяня 20.07.2011 12:45

ну-ы що? прихав. фыг з ним. мало лы хто там до нас приїздить

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую