ye-logo.v1.2

Хмельницька співачка в свій день народження збирала гроші для ЗСУ

Культура 3707
Перший сольний концерт співачки був благодійним
Перший сольний концерт співачки був благодійним

Kate Soul провела свій перший сольний концерт

9 липня хмельницька співачка Kate Soul (Катерина Коваленко) провела перший в своєму житті сольний концерт. Усі зібрані від продажу квитків ,а також під час проведення концерту кошти, планують передати ГО Мистецька Сотня «Гайдамаки», які збираються придбати автомобіль для потреб Збройних Сил України.

Захід відбувся в Хмельницькому академічному обласному театру ляльок.

В 2021 році під час традиційного фестивалю “My FEST” відбувся виступ молодих виконавців Хмельницького. Перемогу в конкурсі “Новий голос міста” здобула якраз Kate Soul. І вже за рік в свій день народження співачка провела перший сольний концерт.

Катерина Коваленко постійно бере участь у благодійних концертах. Так, у березні вона брала участь у корейському онлайн-концерті на підтримку України, а наприкінці червня у благодійному концерті у “Мистецькому дворику”, де співаки та поети збирали кошти для маленького хлопчика Назара, хворого на рак.

За словами Катерини Коваленко, навіть, в темні часи, під час війни, музика дарує світло.

Варто відзначити, що вільних місць під час концерту у театрі ляльок майже не залишилось.

“Я рада, що ви прийшли, що ми робимо цю справу разом, що ви не байдужі і що музика має місце і музика має місію”, - підкреслила співачка.


Виступ співачки доповнювала хореографія

Виконання пісень Kate Soul доповнювало відео з екрану на сцені та хореографічні постановки.

Щодо музикантів, то разом з Катериною виступали місцевий мультиінструменталіст Андрій Шамрай, учасник гурту “П25” Слава Шиндер, харківські музиканти Олексій Копилов та Артур Ленивенко та багато інших.

Kate Soul виконувала свої авторські пісні. Частина пісень написана на вірші хмельницьких поетів, зокрема Анастасії Сем та Анастасії Кобильник.

Під час концерту організатори зробили аукціон. На продаж виставили якраз збірки віршів поетес, а також унікальну футболку ручної роботи. Переможницею аукціону стала фотограф Катерина з Харкова, а отримані гроші також планують передати на потреби ЗСУ.

Як повідомили в ГО Мистецька Сотня «Гайдамаки» з продажу квитків , благодійних внесків у скрині та з благодійного аукціону було зібрано 18 472 гривні

Нагадаємо, що також 9 липня у Хмельницькому провелиблагодійний футбольний матч, на якому збирали гроші для ЗСУ.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую