ye-logo.v1.2

Переможниця реаліті – шоу «Я - найкраща» депресії, хвороби та поганий настрій лікує … танцями

Культура 4619
Фото: з особистого архіву Яни Гомонай

Яна Гомонай - хмельницька красуня, переможниця реаліті – шоу «Я - найкраща», яке тривало в нічному клубі «Токіо» протягом останніх шістьох тижнів, розповіла про себе.

З чого розпочалась твоя кар’єра моделі?
Усе почалась чотири роки тому, саме тоді, коли я вступила на перший курс Хмельницького національного університету «Поділля», на факультет бізнесу. До того часу мене нічого не пов’язувало з модою. При університеті є студія «Дім моделей», саме в ній я робила свої перші кроки. Неодноразово брала участь в показах мод у різних нічних клубах міста Хмельницького, була учасницею Lviv Fashion Week, змагалася у конкурсі «Міс Хмельницький». Спочатку покази та конкурси були лише моїм хобі, а вже зараз, думаю, вони переросли у щось більше.
Ти навчаєшся на досить складному факультеті. Як сильно впливає твоя зайнятість модою на навчання?
Не впливає взагалі. Я прекрасно поєдную обидві сфери. Вони незалежні одна від одної, тому пропусків, пов’язаних з кар’єрою, практично немає.
Окрім основного хобі чи маєш ти ще якісь заняття, котрі приносять тобі задоволення та допомагають розслабитись?
Я люблю малювати, особливо якщо настрій сприяє цьому. Віддаю перевагу портретам та малюнку олівцем. У дитячі роки трохи навчалась у художній школі. Вступаючи до університету, стояла перед вибором : факультет дизайну чи бізнесу, але обрала другий. Також не уявляю свого життя без танців, 6 років займалась у танцювальній студії «Фантазія». Зараз вважаю танці основним антидепресантом для себе. Коли влучно підібрана музика, тоді гарний настрій не примусить на себе чекати.
А тепер давай поговоримо про сам конкурс. Що тебе підштовхнуло взяти у ньому участь?
Перш за все – це оригінальність, у Хмельницькому ще не було аналогів такому шоу, а все нове – це завжди цікаво. Від кожного конкурсу я беру щось для себе. Це завжди повчально та корисно, тому не втратила можливості й цього разу.
Під час конкурсу в чомусь виникали труднощі?
Ні, все було надзвичайно легко, був дуже класний колектив. Дівчатка завжди допомагали одна одній. Оскільки особистого перукаря та візажиста не було, то красу кожна собі «наводила» сама або за допомогою колег по конкурсу. Особисто я всім робила макіяж. Єдиною складністю для мене було те, що паралельно з репетиціями я складала державні іспити та писала дипломну роботу («Фінансовий аналіз результативності діяльності підприємства» - прим. автора), але незважаючи на це - усе встигла.
А курйози? Вони часто присутні, особливо на таких заходах.
Якихось конкретних не пригадаю. Було таке, що під час першого танцю всі дуже плутались, кожна танцювала «під власну сопілку», але, на щастя, в залі було небагато людей.
Чи було таке, що конкурсантки робили різні капості одна одній?
Нічого подібного не було, сукні не крали, підбори не підпилювали (сміється). Усе було цивілізовано та дружелюбно.
Головним призом шоу був тур Європою, розкажи, будь ласка, детальніше про нього.
Одразу після перемоги друзі розпитували, кого я візьму із собою в подорож, проте вона, на жаль, розрахована лише на одну особу. Моя мандрівка розпочнеться наступного тижня і триватиме кілька днів. Точний перелік країн не пригадаю, але знаю, що Угорщина, Чехія та Німеччина будуть точно.
Що ти плануєш робити після повернення з Європи?
Перш за все хочу відпочити. Обов’язково поїду на море, тому що літо без нього – це не літо. А вже тоді, сповнившись силами, візьмусь за навчання. Цього року я вступаю на заочне відділення на «спеціаліста» за тим же фахом. Буду продовжувати займатись модельним бізнесом.
Кожна людини має мрію. Можеш поділитися своєю?
Бути щасливою – і є моя мрія. Незалежно від того, чи я буду моделлю, чи бізнесвумен. Головне, щоб було міцне здоров’я, а вже з нього випливає щастя.
Ярослава Федораш.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую