ye-logo.v1.2

Оригінальний металевий тризуб встановили в центрі Ярмолинців

Культура 3055
У центрі Ярмолинців встановили символ України
У центрі Ярмолинців встановили символ України. Фото: з фейсбук-сторінки Ярмолинецької тергромади

Герб України створили викладачі та учні Ярмолинецького агропромислового центру професійної освіти.

У центрі селища Ярмолинці встановили металевий символ нашої держави – тризуб. Його виготовили викладачі та учні місцевого агропромислового центру професійної освіти. Про це іповідомляють у Ярмолинецькій територіальній громаді.

Ідею виготовити такий тризуб запропонували в місцевій селищній раді, а учні і працівники Ярмолинецького центру агропромислової професійної освіти задум підтримали. З наданих матеріалів вони безоплатно виготовили тризуб.

Встановили патріотичний знак у декоративній зеленій зоні теж власними силами, залучивши до цієї справи співробітників Ярмолинецької селищної ради.

Ідею реалізували викладачі та учні Ярмолинецького агропромислового центру професійної освіти. Фото: з фейсбук-сторінки Ярмолинецької тергромади.

Як зазначають у громаді, загальна сума витрат на матеріали для виготовлення конструкції та її встановлення – 32 тисячі гривень.

«Тризуб – символ сильної та вільної країни. Сьогодні його впізнають в усьому світі. Хай новий символ, встановлений в адміністративному центрі громади, сповнює нас вірою у Перемогу, яку впевнено наближають Збройні сили України, усі українці на фронті і в тилу», – йдеться у дописі на сторінці Фейсбук Ярмолинецької територіальної громади.

Читайте також: День захисту дітей 2023: що готують у Хмельницькому (програма)

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую