ye-logo.v1.2

“Подолянчик” повернувся з Болгарії та привіз шість перших місць

Культура 4249
Фото: з архіву гурту.

Дитячо-юнацький міжнародний арт-фестиваль “Сузір’я в Несебрі”, який відбувся наприкінці серпня в курортному містечку Несебр просто неба, зібрав понад 40 колективів із семи країн світу: України, Білорусі, Росії, Молдови, Грузії, Ізраїлю та Болгарії.

Свої таланти у різних жанрах мистецтва демонстрували більше 700 учасників різних вікових категорій. Ансамбль танцю “Подолянчик” уперше взяв участь у цьому фестивалі. І одразу ж показав вищий клас. 38 учасників вдало виступили у всіх номінаціях й посіли призові місця. Додому повернулися з шістьма дипломами та пам’ятними відзнаками за перше місце. А також з незабутніми враженнями від країни та знайомства з новими друзями.
“Ми провели в Несебрі 10 днів, п’ять з яких тривав фестиваль, а ще п’ять ми просто відпочивали, знайомилися з історією міста. Несебр чимось нагадує наш Кам’янець-Подільський, тільки розташований на морському узбережжі, має багату історичну спадщину, - каже художній керівник гурту Іван Гуреєв. - Сподобався високий рівень організації фестивалю, умови проживання, екскурсійна програма, загалом, усе”.
За його словами, після фесту керівники колективів з Ізраїлю та Болгарії планують організувати з “Подолянчиком” спільні проекти. Наразі, що і коли це буде, покаже час.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую