ye-logo.v1.2

В «Народній зірці-3» лідирують подолянки!

Культура 2937
Наталя Валевська хоче, аби життя Тетяни Фтемової змінилося

Перший виступ Наталі Валевської та кам'янчанки Тетяни Фтемової за звання кращої вокальної пари на популярному шоу

Перший прямий ефір «Народної зірки», який відбувся минулої суботи на телеканалі «Україна», став для наших подолянок справжнім тріумфом. Єдиний жіночий дует на проекті – Наталі Валевської і Тетяни Фтемової – підкорив і зал, і журі, і глядачів, вивівши їх в лідери першої програми. Пісня "Палала" принесла дівчатам максимальну кількість балів і найвищу похвалу від компетентних членів журі – співачки Лоліти, актриси Анастасії Заворотнюк і композитора Володимира Бистрякова. За словами Наталі Валевської, для них успіх справді став вагомим: "Після нашого виступу Таня нарешті повірила в себе. Як зізнається співачка, для неї дуже важлива перемога: «В першу чергу для того, щоб допомогти своїй партнерці виграти 500 тисяч гривень. Вона сама виховує сина, ніде не працює, і це шоу – єдина можливість змінити її життя і дати гідну освіту дитині. Мені дуже хочеться їй допомогти”.
Під час кастингів колоритна дівчина з чудовим голосом Тетяна Фтемова одразу сподобалася Наталі. Проте, з ким саме їй доведеться співати у парі, від Тетяни тримали в таємниці до останнього. Коли ж вона дізналася, що боротися за перемогу в «Народній зірці» їй доведеться із землячкою, шалено зраділа. «Я обожнюю Наталині пісні. У неї чудовий голос. Разом у парі ми дійдемо до фіналу та переможемо!», – зізнається вона.
Тетяні 28 років. Вона мешкає в Кам’янці-Подільському. Співати любить з дитинства. Грошовий приз планує використати на гідну освіту для свого сина Назара, виховувати якого їй допомагають батьки.
Наразі дівчата готуються до наступного виступу, який відбудеться вже цієї суботи о 17.00 на телеканалі «Україна». Тому дивіться та насолоджуйтеся співом і, звісно ж, підтримуйте наших землячок під час SMS-голосування, адже Наталя та Тетяна гідні того, щоб дійти до фіналу!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую