ye-logo.v1.2

Кращі фільми 2011 року у хмельницьких кінотеатрах

Культура 4406

Які фільми року, що минув, були найкасовішими у Хмельницькому, а які, навпаки, не виправдали сподівань кіношників.

Кінотеатр “Планета”
За словами адміністратора кінотеатру “Планета” Галини Хмизенко, рік закінчився з доволі гарними показниками. Серед фільмів, які принесли чималий прибуток, і куди масово ходили глядачі, вона виділила б сучасну версію “Службового роману”, фільми “Пірати Карибського моря-3”, “Тачки-3”, “Гаррі Поттер і смертельні реліквії”, “Кіт у чоботях”, “Висоцький”, “Сутінки-3”. “Усі рекорди з касових зборів побив фільм “Сутінки-3”, хоча основним глядачем була молодь, - каже Галина Іванівна. - А от на “Висоцького” ходила переважно публіка старшого віку, яка знайома з його творчістю. Наш глядач більше полюбляє комедії та містику, а от криваві фільми не всім до смаку”.
Щодо планів на 2012 рік, то у січні очікується прем'єра фільму “Ржевський проти Наполеона” студії “95 квартал”. Також глядача порадують такими відомими фільмами, як “Титанік”, “Мадагаскар” тобто усіма хітами кінематографу, відзнятими у форматі 3D.

Кінотеатр імені Шевченка
У кінотеатрі імені Шевченка, за словами директора Наталії Семенюк, найбільшою популярністю користуються анімаційні фільми. “Звісно, нам важко конкурувати з кінотеатрами, у яких є зали 3D. Проте не всі діти можуть дивитися мультфільми у цьому форматі, тому багато глядачів приходять до нас, - каже Наталія Романівна. - Однак ми також можемо похвалитися гарними касовими зборами. Чималий прибуток принесли такі фільми як “Кіт у чоботях”, “Панда кунг-фу-2”, “Висоцький”. На фільм “Місія невиконана: протокол “Фантом” ми робили чималі ставки, проте він чомусь не знайшов свого глядача”.
До речі, у січні тут відбудуться прем'єри фільмів “Дівчина з татуюванням дракона” та “Інший світ-2”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую