ye-logo.v1.2

Оригінальні речі для „не таких, як всі”

Культура 2997

Живучи у місті-базарі, яке подекуди диктує свої правила моди краще від відомих дизайнерів, не завжди вдається придбати якусь таку річ, якої ще ні в кого не було і яка викликала б сплеск позитивних емоцій у знайомих та друзів.

У пошуках нестандартних цікавинок кореспонденти „Проскурівського телеграфу” здійснили „журналістський рейд” місцевими крамницями та ринками, і ось, що ми там відшукали:

Квіткові прикраси
Ромашки ручної роботи, виготовлені із спеціального пластиліну, який, швидко набувши потрібної форми, застигає, ми придбали у центрі міста, біля кінотеатру ім. Т. Шевченка. Крім них тут були ще маки, соняшники, стиглі черешні, і навіть... надкушене яблуко, не кажучи вже про всілякі магніти на холодильник у вигляді тваринок та мультяшних героїв.
Пара квіточок обійшлася нам у символічні п’ятнадцять гривень.

Веселі аксесуари
Сумочка для збе-рігання дисків зі „смайлом” – це не лише стильно і оригінально, але й весело. І не треба казати, що подібні речі – це виключно дівчачі „штучки”! Молодий чоловік на наших очах придбав собі таку сумочку, аргументуючи свій вибір тим, що така покупка – запорука гарного настрою! Крім „смайлів” у магазинах нам траплялися сумочки у вигляді „гамбургера”, „краба”, „сонечка” та деякі інші.

Лялька-подушка
Чим оригінальним прикрасити дитячу кімнату або й власну спальню? Звичайно ж, незвичайними подушечками! За цими барвистими „хлопчиком” і „дівчинкою”, або ж за подібними, лише в іншій кольоровій гамі, не потрібно далеко їхати. Вони чекають на своїх нових власників у самісінькому центрі міста, в одному з магазинів, що навпроти кінотеатру „Планета”.

Сумка-магнітофон
Вигадана спеціально для мело-манів або стильних молодих людей, які прагнуть самовираження. Вона досить об’ємна, аби вмістити усе необхідне для навчання чи роботи, і достатньо яскрава, аби прихопити її з собою на дискотеку. Власник такого незвичайного аксесуара з ним у руках ніколи не загубиться у натовпі. Крім сумки-магнітофона у магазині „Імперія сумок” для неординарних особистостей є дуже оригі-нальні сумка-собака, сумка-телефон та сумка-гітара.


„Сонечка”-сушарка
Ці чарівні плямисті дві комашки нікого не залишать байдужим. Здається, вони чкурнуть до своїх власників, щойно проводом пройде електричний струм. Нашому подиву не було меж, коли продавець магазину „Центр побутової хімії”, що у мікрорайоні Ракове, зізналася, що це... електрична сушарка для взуття, призначена для сушіння внутрішньої поверхні взуття шляхом прогрівання. Крім того, зручна форма корпусів „сонечок” дозволяє вирівнювати заламування взуття у зоні підйому.

„Українська-рулетка”
Після заборони грального бізнесу любителям азартних відчуттів стало якось сумно і нецікаво коротати довгі холодні вечори. І більшість з них від безвиході, певно, одразу перейшли до комп’ютерів, але в одному з магазинів підземного переходу ми знайшли цим людям альтернативу. „Диво-рулетка”, яку ми одразу охрестили „укра-їнською” – чудова гра для душевної компанії. Правила гри нескладні: маленькі скляночки заповнюються якимось напоєм – можна „міцним”, а особами до 21-го року – частково соком, і робляться ставки. На чий келих вказує стрілка, той і випиває!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую