ye-logo.v1.2

Рятувальники Хмельниччини визволили із замету дитину і двох породіль

Суспільство 2125
"Швидку" довелося брати на буксир.
"Швидку" довелося брати на буксир.. Фото: km.mns.gov.ua

В Ізяславському районі до снігового полону потрапила карета швидкої допомоги.

Учора ввечері до чергової служби МНС Ізяславського району від головного лікаря центральної районної лікарні надійшло повідомлення. Працівники лікарні повідомили, що карета швидкої допомоги, яка їхала на виклик до 10-місячної дитини і двох породіль у село Плужне, що за 25 км від райцентру, застрягла у сніговому заметі.

Як повідомляє ТУ МНС у Хмельницькій області, до місця виклику негайно вирушило чергове відділення МНС на автомобілі підвищеної прохідності та трактор ДТ-75 на гусеничному ходу. Трактор прогортав снігові замети, які подекуди сягали висоти 2,5 м.

Добравшись до села, рятувальники забрали двох вагітних жінок, матір із немовлям та відбуксирували карету швидкої до Ізяславської центральної райлікарні. На даний час пацієнти знаходяться під наглядом лікарів. Загрози їх життю та здоров’ю немає. Їх родичі щиро дякують рятувальникам та медикам за оперативність. 

Рятувальники не вперше допомагають медикам. Так само учора у Старосинявському районі праціаники МНС допомогли врятувати трирічну дівчинку.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую