ye-logo.v1.2

Хмельницькі рятувальники витягли зі снігових заметів 506 авомобілів

Суспільство 2317
Сніг додав чимало роботи працівникам МНС.
Сніг додав чимало роботи працівникам МНС.. Фото: tvi.ua

Протягом 16-19 грудня на території Хмельницької області триває боротьба з наслідками важких погодних умов.

Співробітники МНС звільнили 506 автомобілів із снігових заметів, в яких перебувало понад 2000 осіб. До лікувальних закладів доставлено 11 породіль та 7 хворих.Про це повідомляє ТУ МНС у Хмельницькій області.

 

На дорогах державного значення забезпечений безперебійний рух транспортних засобів, відновлено електропостачання в усіх постраждалих населених пунктах.

На території області розгорнуто 234 пункти обігріву населення в наметах МНС, на базах навчальних закладів, фельдшерсько-акушерських пунктів, сільських рад та лікувальних закладів.

 

Основні зусилля МНС та влади направлені на розчистку доріг місцевого значення, а також до найбільш віддалених сіл. Для організації розчищення даних ділянок доріг залучена уся наявна важка інженерна та снігозбиральна техніка МНС, Міноборони, дорожніх служб та усіх форм власності. До ліквідації наслідків негоди задіяні 1622 чоловіки та 547 одиниць техніки.

На найбільш проблемних ділянках доріг місцевого значення організовано буксирування карет швидкої медичної допомоги та доставку хворих до лікарень, доставку працівників аварійних служб обленерго місць пошкодження ліній електропередач, підвіз хлібу, продуктів харчування тощо.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую