ye-logo.v1.2

У Хмельницькому триває Різдвяний турнір з міні-футболу

Спорт 2662
Нагороди очікують найкращих.
Нагороди очікують найкращих. . Фото: khmelnytsky.com

Протягом чотирьох днів в обласному центрі триватиме Різдвяний відкритий міський турнір з міні-футболу серед юнаків.

Як повідомили у Хмельницькій міській раді, змагання присвячені пам’яті Михайла Кирпиченка - колишнього голови правління ВАТ "Укрелектроапарат" та палкого шанувальника спорту. Турнір на його честь проводиться вже втретє. Втім, попередні роки футбольні баталії вирували на рідній землі Михайла Івановича - у Волочиську. Відтепер зустрічі спортивних колективів проводитимуть у Хмельницькому.

Учасників змагань привітав начальник міського управління молоді та спорту Валерій Вешко. Валерій Іванович зазначив, щоРіздвяний відкритий міський турнір з міні-футболу серед юнаків пам’яті Михайла Кирпиченка - один із заходів, включених у різдвяну програму роботи управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Крім цього заходу проводяться ще чимало змагань. Зокрема, з футболу, лижні перегони, з настільного тенісу.
Позмагатися за кубки та медалі до Хмельницького приїхало дванадцять команд. Це спортивні колективи з Одеси, Вінниці, Житомира й Миколаєва. Також беруть участь вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл нашого краю. Минулого року перемогу у турнірі здобули одеські футзалісти.
Юні спортсмени змагатимуться за перемогу у залах першої та третьої дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Переможці визначаться 12 січня. Крім обов’язкових призів організатори підготували і спецнагороди. Їх вручать найкращим гравцям турніру.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую