ye-logo.v1.2

Вогонь за тиждень забрав шість життів

Суспільство 2585
Фото: zz.te.ua

Трагедії сталися у різних місцях Хмельниччини, але причини – схожі.

6 березня 2013 року під час пожежі в селі Яблунівка Деражнянського району було виявлено тіло господаря будинку 1943 року народження, повідомляє Хмельницький міський відділ Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем, як повідомили сусіди чоловік часто заглядав до чарчини. В село Івоненці Летичівського району завітав онук, щоб привітати бабусю зі святом весни. Разом з сусідом уже в пообідню пору люди бачили чоловіків у вельми «радісному» стані. Привітання закінчилося пожежою у житловому будинку, через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі пішли з життя онук, сусід та старенька. Свято весни не усім приносить радість, несправна піч обірвала життя бабусі 1943 року народження в с. Шикеренці Ізяславського району. Через надмірне вживання міцних напоїв 10 березня 2013 року в смт. Ярмолинці заснув за столом власної оселі та не прокинувся молодий чоловік 1986 року народження. Накритий ковдрою електричний обігрівач призвів до виникнення пожежі, а сп’яніння позбавило пильності та інстинкту самозбереження.
Лише за один тиждень, через власну необережність загинуло на пожежах шестеро людей. Усі трагедії трапилися у різних місцях області, але обставини за якими розвивалися події ідуть за одним і тим же сценарієм, надмірне вживання алкоголю – основа загибелі на пожежах.
З початку року на території Хмельницької області виникло 159 пожеж, під час ліквідації яких було виявлено 26 загиблих осіб. За даним статистики, найбільша кількість пожеж виникає саме у житловому секторі, що становить понад 85 % від загальної кількості.

Хмельницький міський відділ Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області нагадує: Пам’ятайте, що ваша особиста безпека та безпека рідних і близьких вам людей, залежить насамперед від вас самих!
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую