ye-logo.v1.2

Ніщо не забуто...

Історія 2764
Фото: khmelnytsky.com

Музей історії міста прийматиме пересувну історико-документальну фотоекспозицію "Хмельниччина в роки Великої Вітчизняної війни"

25 березня 2013 р. о 15.00 у музеї історії міста Хмельницького (вул. Проскурівська, 30) з нагоди відзначення річниці Дня визволення Проскурова від німецько-фашистських загарбників відкриється пересувна історико-фото-документальна виставка "Хмельниччина в роки Великої Вітчизняної війни (1941-1945 рр.)". Виставка пробуде в Хмельницькому обмежений термін - від 7 до 10 днів.  Про це інформує Хмельницька міська рада.
За задумом організаторів, пересувна історико-документальна фотовиставка впродовж року побуває в містах та районних центрах області. Відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із архівними документами, світлинами, спогадами, газетними публікаціями, представленими на виставці, які висвітлюють один з найскладніших етапів в історії нашої держави – події Великої Вітчизняної війни. Цей страшний апокаліпсис на території Хмельницької області тривав 1011 днів та ночей.
Організована експозиція спільними зусиллями працівників Державного архіву Хмельницької області, Хмельницькою обласною державною адміністрацією, департаментом освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА, Хмельницьким обласним управлінням культури, національностей та релігій, управлінням Служби Безпеки України в Хмельницькій області, Хмельницьким осередком міжнародної громадської організації "Міжнародний фонд "Взаєморозуміння і толерантність", Хмельницькою обласною громадською організацією архівістів та дослідників Поділля "Поклик віків", Хмельницькою обласною радою організації ветеранів України. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую