ye-logo.v1.2

Хмельницька зима з перших вуст: потяги і тролейбуси стоять, двори розчищають (ФОТО)

Суспільство 4391
Фото: Надіслані читачами

Зима повернулася, а комунальники, здається знову виявилися неготовими до неї.

Хмельничани, яким вчора і сьогодні доводилося «пересуватися» містом повідомляють на своїх сторінках у соцмережах про стан доріг, наявність чи відсутність заторів, а також, інформацію про те, де вони залишаються «первозданної краси» вже тривалий час. 
Отож стан зимовий Хмельницький за інформацією наших читачів та користувачів соціальних мереж (подається мовою оригіналу, з нечначними правками):

Віктор: «Все паралізовано, б...., автобуси не їдуть, поїзда тоже, з Києва виїхав вчора на дві години пізніше, а ще дві – простояв у Жмеренці, бо потяг не пускали, б.... желізнодорожники не могли через снігопади, переключити стрілки. Так сказав начальнік поїзда. До Хмельницького добрався в 12 дня. Кінець світу не в листопаді мав бути, а нині».

Vlad: «Ехал в сторону Каменец-Подольского, так Гаишники еле выпустили за город. А на кругу, в сторону Винницы дорога заблокирована, никого не пускают или убедительно просят не ехать. Говорят там еще с ночи пробки».

Дмитро: «Хмельницкий. Комунальный транспорт – замер. На Озерной – тролейбусный коллапс».

Іра: «До «Європи» маршрутки не їздять, відмінили. Хто збирався, краще не їдьте, там жах, що робиться! Своєю машиною тоже не проїдеш».

Михайло: «На Гречаны, в сторону Западной-Окружной лучше не соваться. Вчера оставил в центре машину, потому как проехать домой, в частный сектор, было нереально!. Сегодня тоже доехать пока не получается. Кстати, таксисты-то предприимчивые, с…. Во-первых, вызвать их невозможно было вчера, так содрали почти в двое больше чем обычно. Хотя, им наверное тоже не хочется постоянно толкать машины только потому что нам хочется куда-то ехать».

Igor: «В Раково дороги, на диво, чистять від самого ранку. А В обід навіть двори на Майборського чистив трактор, правда все знов замітає, але хоть виїхати можна нормально».

Андрей: "Поезд Хмельницкий-Киев стоит 4 часа на подїезде к Киеву. Когда возобновится движение - неизвестно"

Олена: "Непрочищенні дороги у Волочиському районі. З Хмельницького автобуси ходять лише кілька автобусів, але й ті до Наркевичів. Дороги Наркевичі-Сергіївка взагалі не прочищена, так само як і Наркевичі-Криштопівка і всі села, які на цьому шляху ".

Олександр: "Ми сьогодні хоронили одну жінку з нашої родини в Петрашовкі Віньковецького району. Виїхали в 7 ранку з Хмельницького, а приїхали назад в 0-30 ночі. Це при тому, що наші буси супроводжував Т-150 з лопатою. Також визивали МНС. Дороги в ці села не проїздні. Будуть люди чекати потепління".

Нагадаємо, ГУ ДСНС у Хмельницькій області ще зранку повідомило, що траси до Хмельницького паралізовані. 

Якщо у вас, шановні читачі, є оперативна інформація про стан доріг у вашому мікрорайоні, повідомляйте на нашу сторінку у Фейсбуці, пишуть у коментарях безпосередньо на сайті, у НарКор або на скриньку: [email protected]

Інформація надана читачами не перевірена і може бути недостовірною.
 

Коментарі:

Ігор Деражня 23.03.2013 17:08

Фотка стара, але вночі поїзд Хмельницький-Київ і правда стояв довго. 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую