ye-logo.v1.2

Ядуха дав вказівку, щоб сьогодні в області не має бути жодного населеного пункту, відрізаного від райцентру

Суспільство 1955
Фото: adm.km.ua

Таке завдання відповідним управлінням, відомствам і службам краю поставив голова облдержадміністрації, начальник цивільного захисту області під час наради за результатами всеукраїнської селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра Олександа Вілкула.

«Ситуація з погодними умовами на території області складна. Завдяки вжитим заходам із розчистки доріг державного та обласного значення, роботи пунктів обігріву, відновлення електропостачання, забезпечення продуктами харчування, надання невідкладної медичної допомоги населенню області, ситуація в області контрольована. Проте є проблеми з дорогами місцевого значення. Тому продовжуємо роботу обласного, районних і міських оперативних штабів у цілодобовому режимі. Керівництво обласного штабу розкріплене і негайно виїжджає на проблемні території з метою надання допомоги. У Волочиському, Городоцькому, Старосинявському, Старокостянтинівському, Красилівському районах, де найбільше населених пунктів не мають сполучення з райцентрами, залучатиметься додаткова техніка. Якщо не перешкоджатиме сильний вітер, вітер ми зобов’язані забезпечити роботу снігоочисної техніки у цілодобовому режимі. І завдання у нас стоїть одне - на завтрашній день не має бути жодного населеного пункту, який був би відрізаний від райцентру. Це принципове питання», - сказав Василь Ядуха.
Як інформує Хмельницька ОДА, під час наради розглянули питання співпраці з районами і містами, визначилися з першочерговими завданнями. Василь Ядуха дав доручення відповідним структурам. Зокрема, звертаючись до керівництва Департаменту охорони здоров’я, очільник краю наголосив на необхідності тримати на особливому контролі ситуацію із наданням медичної допомоги. Облавтодор у посиленному режимі має слідкувати за станом доріг державного та обласного значення. Під особистим контролем управління МНС в області доставка продуктів харчування у населенні пункти. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую