ye-logo.v1.2

Рятувальники і далі чергують на дорогах Хмельниччини

Суспільство 1972
Фото: ogo.ua

У Красилівському та Старокостянтинівському районах надали допомогу медикам у транспортуванні хворої дитини та витягнули з замету автобус з 30 пасажирами.

Учора о 12:03 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Красилів надійшло повідомлення про те, що карета швидкої допомоги потрапила у сніговий замет та самостійно не може доїхати до хворого на ларингіт півторарічного хлопчика, який знаходиться в с. Дубище. Про це інформує ГУ ДСНС у Хмельницькій області.
Негайно до місця виклику прибуло чергове відділення рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій на автомобілі підвищеної прохідності, які транспортували хвору дитину до карети швидкої допомоги, після чого медики доставили його до лікувального закладу в м.Красилів.
Цього ж дня співробітники ДСНС м. Старокостянтинова на автодорозі поблизу с. Красносілка надали допомогу водію рейсового автобусу, який не впорався з керуванням та потрапив у засніжений кювет. Автобус, у якому перебувало 30 пасажирів, рухався за маршрутом Хмельницький – Житомир.
Рятувальники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували транспортний засіб на розчищену ділянку дороги, після чого він продовжив рух по заданому маршруту.

Постраждалих серед пасажирів не було.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую