ye-logo.v1.2

Військовослужбовці отримали свідоцтва і сертифікати про оволодіння цивільними спеціальностями

Суспільство 2456
mil.gov.ua
Фото: mil.gov.ua

У Хмельницькому відбулась урочиста церемонія випуску двадцять дев’ятого етапу професійного навчання військовослужбовців центру перепідготовки та соціальної адаптації, що фінансується Трастовим фондом НАТО «Партнерство заради миру».

 В урочистій церемонії випуску взяли участь менеджер програми НАТО-Україна з перепідготовки військовослужбовців Крістофер Штаудт, ректор університету Микола Скиба, представники обласної та міської державних адміністрацій, інші.
У залі засідань Вченої Ради університету високоповажні гості вручили свідоцтва та сертифікати 58 випускникам, які навчались за спеціальностями: «Менеджмент і адміністрування», «Апаратура радіозв’язку, радіомовлення і телебачення», «Комп'ютерні системи та мережі».
Вже у вересні у Хмельницькому центрі перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців стартує ювілейний - 30-ий етап навчання.
Під час кваліфікаційного відбору планується зарахувати на навчання близько 60 військовослужбовців, на відповідні до їх побажань і нахилів напрями перепідготовки. Варто також зазначити, що частину слухачів нового етапу навчання планується залучити із інших міст Хмельницької області та регіонів України.

Андрій АГЄЄВ

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую