ye-logo.v1.2

На рахунку хмельницьких швидкуберів два «срібла».

Спорт 2035
vsim.ua
Фото: vsim.ua

У Хмельницькому пройшов ІІ Міжнародний відкритий чемпіонат зі швидкісного розв'язання кубика Рубика та інших головоломок «Podolian Open 2013».

«У «Podolian Open 2013» взяли участь близько п'ятдесяти швидкуберів із України, Росії, Молдови, Білорусії та Вірменії. Приїхав до нас і чемпіон України Іван Віннік. А от фіналіст шоу «Україна має талант - 5» Максим Чечнєв не підтвердив своєї участі у турнірі і не з'явився», - розповідає організатор турніру Анна Садовська.
Через сильний склад суперників хмельничанам не вдалося перемогти бодай в одній дисципліні, проте без нагород наші швидкубери не залишилися. Так, Оксана Тиводар стала другою у складанні кубика Рубика ногами. Ще одне «срібло» на рахунку Валерія Щербакова, який розв'язував кубик Рубика на меншу кількість ходів.
Вчерговий раз свій клас продемонстрував Іван Віннік. Киянин найшвидше склав кубики Рубіка, 4х4х4, 5х5х5 та Pyraminx. Також на рахунку українців перемоги у дисциплінах 2х2х2 (Ігор Більченко) та складані кубика Рубика ногами (Артем Мелікян), наосліп (Сергій Черемних) і на найменшу кількість ходів (Олег Перковський). В Росію «золото» за складання кубика Рубика однією рукою повіз Дмитро Дєргунов.
«Надалі у нас у планах створення офіційної молодіжної організації зі швидкубінгу у Хмельницькому та школи. Будемо регулярно проводити майстрикласи у центрі міста. Звісно, що наступного року також організуємо «Podolian Open», - запевняє Анна Садовська.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую