ye-logo.v1.2

Хмельничанка Вероніка Нечепорук представила першу персональну виставку

Культура 2645
Анастасії Степанюк
Фото: Анастасії Степанюк

Нещодавно кінотеатр “Multiplex” та департамент освіти, науки, молоді та спорту допомогли організувати чергову фотовиставку.

Цього разу, поділитися частинкою свого світу пощастило Вероніці Нечепорук. Перша персональна експозиція під назвою «Історію створює краса» представлена більш як 30 роботами, які зачаровують своєю оригінальністю. Хоча фотохудожниця займається фотографією тільки два роки, проте любов до мистецтва супроводжує її усе життя. “ Я у родині — третій художник”, - каже дівчина. - Зацікавилась фото по тій самій причині, що це та сама картина, але по-своєму зупинена у часі . Я не просто люблю фотографувати, я люблю малювати фото, робити з нього картинку, казкову і неймовірну, де простежується моя мрійливість, загадковість та крихта сексуальності”.
А й справді на виставці представлені найрізноманітніші стилі фото. Це і весільна тематика, і ретро-стиль, вагітні жінки, і навіть кілька фото у стилі “ню”. До речі останній, улюблений напрямок у творчості молодої фотохудожниці, і хоча більшість таких робіт експонувати на виставці заборонили, дівчина вважає, що саме у такому ракурсі людина нічого не приховує, ти бачиш її справжню красу, її характер, темперамент, сексуальність, і такою відвертою, вона вже ніколи не буде.
Переглянути фотовиставку Вероніки Нечепорук можна у холі 3D кінотеатру “Multiplex”, що у торговому центрі “Оазис”, можна до 23 серпня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую