ye-logo.v1.2

“OctoberBikeFest” промчав вулицями Хмельницького

Спорт 2562
Фото: Олександра Калінера

Разом із хмельницькими “байкерами” цьогорічний велосезон закривали і кам'янчани.

На завершальний велопробіг вулицями осіннього Хмельницького завітали не лише власники «сталевих коней» з обласного центру, а й чотири гості з Кам’янця-Подільського.
Задля безпеки учасників десятикілометрового заїзду, що проходив під прапорами України, Польщі (у акції прийняли участь представники цієї національної меншини) та клубу “VelodriveKhmelnitsky”, захід відбувся у супроводі трьох машин Державтоінспекції та карети «швидкої» допомоги.
«З кожним роком армія шанувальників байків стає все більшою і більшою. Набирає обертів велорух і у нашому рідному Хмельницькому, адже кожного разу акції місцевого клубу “VelodriveKhmelnitsky” збирають все більше людей. Ось і сьогодні, аби офіційно закрити сезон, на імпровізований фест зібралася сотня велолюбителів. Особливо приємно, що під час організації пробігу, ми відчули підтримку з боку міської влади та відділу ДАІ», – відзначив один з організаторів “OсtoberBikeFest” Олександр Калінер.
Засновника ж клубу “VelodriveKhmelnitsky” Артема Грабченка вразив різноманітний вік учасників акції, позаяк наймолодшому – лише 13 років, а найстаршому уже – 50. На завершення “OctoberBikeFest” учасники заїхали на “BikeПікнік” до дендропарку, де поділилися враженнями та поласували сардельками, засмаженими на вогниші.
«Хоч це і була наша остання масова акція цього року, проте у мене відчуття, що ми ще не «закриваємо» сезон, адже вже за тиждень – 26 жовтня дев’ять охочих у рамках велотуру «Замки Поділля» відвідають Кам’янець-Подільський. До речі, нашими помічниками у цьому поході будуть наші гості з мальовничого міста над Смотричем. Домовились ми з ними про це саме сьогодні на пікніку. А на наступний сезон у нас взагалі грандіозні плани, але поки нехай вони залишаться у таємниці», – розповідає велоактивіст Сергій Толстіхін.
Нагадуємо також усім веломанам регіону, що на часі триває акція «Обігрій церкву». Зробити свій особистий внесок у справу реставрації діючої архітектурної пам’ятки – сутковецької церкви-фортеці Покрови Пресвятої Богородиці, можна перерахувавши кошти на рахунок “Приватбанку” за номером “5168 7553 3744 0560” настоятелю храму отцю Володимиру.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую