ye-logo.v1.2

Гімн Майдану, пісню «Вітя, чао!» виконала хмельничанка (ВІДЕО)

Євромайдан 35941
Автор тексту Ірина Земляна та солістка Ольга Хуторянець (праворуч)
Автор тексту Ірина Земляна та солістка Ольга Хуторянець (праворуч). Фото: Фейсбук

Ольга Хуторянець за добу стала зіркою youtube, сама того не очікуючи.

Пісня «Вітя, чао!» за тиждень має 600 тисяч переглядів на youtube, а минулого тижня вона стала найпопулярнішим в Україні запитом до Google.
Її по кілька разів співають на центральному майдані у столиці, а також в регіонах від заходу до сходу, і навіть за кордоном.
Автором тексту є Ірина Земляна від "Демократичного альянсу", а виконала пісню уродженка смт. Летичева Хмельницької області Ольга Хуторянець. Нині Ольга працює на ТРК "Україна". 

Слова поклали на музику пісні "Bella ciao" ("Прощавай, красуне"), яка в роки Другої світової війни була піснею італійських партизанів.

"Кореспондент "5 каналу" Азад Сафаров та оператор Іван Наконечний з групою товаришів створили відеокліп, що, за словами авторів, відображає сподівання і надії протестувальників на Євромайдані, а також тих, хто співчуває і є небайдужим до звершень Януковича. Автори згадали багато яскравих епізодів президентства Віктора Януковича", - повідомляє сайт ТВІ.

 

 

 

 

Коментарі:

Олег Иванович 22.12.2013 21:38

Еще убийственный момент, но жаль не смертельный на 1.46 . Которого уже нету в "оригинале", ну и документе на 2 минуте. http://youtu.be/s38DhbDJWj8

Муля 18.12.2013 22:39

Уже цензурують!!! народний хіт євромайдану "Вітя, чао!" Порівняйте з 16 секунди та сюжет на 59 секунді!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую