ye-logo.v1.2

Міліція вимагає від «Батьківщини» вибачень за наклеп

Євромайдан 3403
автора
Фото: автора

«Білосердечні» поки відмовляються від коментарів.

Начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук спростував інформацію поширену прес-службою обласної організації «Батьківщина» стосовного допиту та утримання правоохоронцями активіста Євромайдану Володимира Гамана.

«Я знаю, що керівництво партії у минулому служило, рахую, що, якщо у них є офіцерська честь, вони мали б прокоментувати заяву їхнього однопартійця. І сказати: засуджують вони дії свого однопартійця чи ні. На щастя, Хмельницький міський відділок повністю забезпечений камерами відеоспостереження. Усі входи та виходи знаходяться під відеоспостереженням. На прохання заступника голови партії «Батьківщина» він прийшов до нас і ознайомився із відеозаписом та заявив, що дійсно такого не було. Але чомусь потім на сайті «Батьківщини» з’явилася заява, що у Хмельницькому міському відділі отак поставилися до їхнього однопартійця. Це неправда. Ніхто нікого сюди не доставляв. Ніхто нікого не затримував і не катував», - запевнив на прес-конференції начальник Хмельницького міського відділку Василь Птащук.

Обурила головного міліціонера Хмельницького не так заява Володимира Гамана, як позиція «Батьківщини».

«Дивує не ця людина. Змістом своєї заяви, я думаю, вона вже сама собі дала оцінку. Мене дивує партія, яка дозволила собі викласти без моїх коментарі, без зустрічі зі мною матеріал в Інтернеті. Можна було би приїхати до мене, попросити коментар, подивитися відеоматеріал і після того викидати статтю в Інтернет. Людина написала заяву і вони одразу викинули такого змісту матеріал в Інтернет. Заява Гамана від першого речення до останнього носить зовсім неправдиву інформацію, це м’яко кажучи. Заява партії «Батьківщина» також неправдива. Жодного речення чи слова тут правдивого немає. За заяву, опубліковану на сайті, партія нестиме відповідальність, адже ми так просто це не залишимо. Ми будемо законними шляхами відстоювати свою честь та гідність», - додав Василь Птащук.

Представник обласної організації «Батьківщини», який був присутній на прес-конференції, відмовився від коментарів.
 

Заява Володимира Гамана

Заява "Батьківщини"

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую