ye-logo.v1.2

АвтоМайданівці поїхали до губернатора на ювілей! (ФОТО, ВІДЕО)

Євромайдан 10235

Колона із майже сотні автомобілів поїхала в гості до губернатора Василя Ядухи.

Автомобілісти зібралися на головній площі Хмельницького і колоною проїхали вулицями Соборною, Примакова, Проспектом Миру та Гонти, через Лезнево – до будинку Василя Степановича. Саме сьогодні, 25 січня, очільник краю святкує свій день народження.

"Нам стало відомо, що Василь Степанович вчора відмінив гучне святкування свого ювілею, але ми все одно вирішили його привітати", - зізнаються водії. 
Як і годиться, майданівці поїхали не з порожніми руками. У кожному авто водії запалили лампадки, адже ще вдень на Майдані оголосили, що це буде траурна автоколона. Залишивши автомобілі на певній відстані від будинку, водії вишикувавшись, пройшли процесією, із лампадками та вінками у руках, до помешкання Василя Ядухи.
"У вікнах не було видно світла, очевидно, що вдома його не було. Тому ми залишили лампадки та вінки під парканом, свічками виклали слово "Вбивця", хоча це не особисто його стосується, а лише системи, яку він представляє, і повернулися на Майдан", – розповідають активісти.


За словами автомайданівців, в такий спосіб вони хотіли нагадати губернатору, що на Майдані у столиці зараз гинуть люди, тому що влада, яку Василь Степанович представляє у Хмельницькому пішла проти свого народу.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую