ye-logo.v1.2

У Кам'янці саморозпустилася фракція Партії регіонів

Євромайдан 3131
Фото: kam-pod.gov.ua

Про це заявив голова фракції Партії регіонів в міській раді Валерій Слободян сьогодні, 27 січня, під час прес-конференції.

«Ми розділяємо біль наших співвітчизників і приносимо співчуття родинам, близькі яких минулого тижня загинули під час сутичок на Євромайдані. Вважаємо, що відповідальність за смерть невинних людей, несе влада держави, яка не повинна була допустити вбивств у мирний час. Ми обурені, що наші намагання внести корективи в політику партії наштовхнулись на ігнорування та бездіяльність. Сьогодні є очевидно, що ті програмні засади, з якими Партія регіонів йшла на вибори, не виконуються. Замість обіцяної стабільності і євроінтеграції, країна на межі громадянської війни, хаосу та розколу. Тому ми, депутати фракції Партії регіонів в міській раді приймаємо рішення про розпуск фракції Партії регіонів і виходимо з лав партії», - повідомив уже екс-«регіонал».

Валерій Слободян розповів, що впродовж останніх десяти днів він перебував за межами країни, і як тільки повернувся до міста, одразу ж, як голова фракції, прийняв відповідне рішення.

Депутат обласної ради Сергій Ведєрніков зазначив: «Я вважаю, що люди, які входили до складу фракції Партії регіонів у Кам’янці-Подільському робили все заради добробуту свого міста і їм не соромно дивитися в очі нашим громадянам. За три роки наше місто змінилося саме завдяки їхній злагодженості та патріотизму, вони дбали про його благоустрій: вдалося відновити парки, фонтани, покращити стан доріг. Сьогодні українці показали, що ми народ, який не терпітиме утисків свободи. Ми підтримуємо ці прагнення і заявляємо, що незалежно від політичної ситуації в країні, будемо працювати на благо нашого міста і громади. Хочеться звернутися до всіх, що для того, аби досягти ефективного результату нам потрібно, щоб в політику прийшла молодь, ті, хто не був при владі, а не люди, які раніше займали високі посади і не змогли зробити нічого для нашої держави. Ми мали вже гіркий досвід розчарувань, тому лише «чистий листок» дає нам шанс на майбутнє”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую