ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали мітингувальників

Євромайдан 3231
Фото: автора

Лідери Майдану повідомляють - це сталося над ранок.

Затримано шістьох активістів Майдану, які в ніч з 27 на 28 січня тримали оборону бокового в'їзду до облдержадміністрації.

Станом на 8.30 затримані перебувають у міському відділенні МВС, що на вулиці Пушкіна.

"Правоохоронці, здається, не брали когось конкретно, вони просто затримали тих, хто блокував вхід ОДА. Ті хлопці були в масках, можливо за це їх і взяли", - стверджують майданівці. 

Підтвердив цю інформацію і депутат міської ради Олександр Симчишин. 

"Ми спілкувлися з хлопцями. При затримані їх не били. Серед них є двоє неповнолітніх. Хлопців ніби-то "взяли по адмінці" за те, що вони були у масках. Двох неповнолітніх ніби мають відпустити, а решту таки затримають, але то за попередніми даними і не остаточно", - повідомив Олександр Симчишин.

За попередніми даними, не виключено, що чотирьох хлопців, яких затримали, притягнуть до відповідальності "за блокування адмінбудівлі".

"Закони, прийняті незаконним методом, починають втілювати в життя. Сьогодні прийшли за хлопцями, а завтра за кожним із нас, тому треба виходити не заради когось, а заради себе", - пишуть у соцмережах друзі затриманих.  

Коментарі:

Глория Редди 28.01.2014 10:55

     Які ж все-таки у нас боягузи у Хмельницькому! всі сидять по норах і носа не показують,аби хоч їх не зачепило!Та усіх зацепитьі ніхто не сховається коли  оголосять надзвичайний стан і почнеться громадянська війна!Люди! Царев вчора пригрозив "Що прієдут с юга-вастока  і наведут у вас порядак"!По-моєму почалось-але ми не дамо себе залякати!Об"єднуємось всі разом і виходимо на захист Хмельницького майдану! Тільки разом -ми сила!!!    

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую