ye-logo.v1.2

Військовослужбовці допомагають медикам та комунальним службам Хмельниччини

Суспільство 1869
автора
Фото: автора

Військовослужбовці Збройних Сил України за проханням місцевих органів влади допомагають територіальним громадам Хмельниччини долати наслідки негоди.

 Так, у Старокостянтинівському гарнізоні, військовослужбовці Центру забезпечення автомобільною технікою та майном озброєння Збройних Сил України доставили мешканку села Стецьке до районної лікарні, де їй вчасно надали необхідну медичну допомогу.
– Через снігові замети автомобіль швидкої медичної допомоги не міг доїхати до села, – розповідає командир Центру підполковник Олег Рожков, – а жінка, за інформацією посадовців райдержадміністрації, потребувала негайної медичної допомоги. Незважаючи майже на метрові снігові замети, прапорщик Сергій Вальков та солдат Максим Стаднійчук на автомобілі УРАЛ 4320 КТ-Л пробилися до села та доставили жінку до лікарні.
У Кам’янець-Подільському, на допомогу водіям та комунальним службам прийшли військовослужбовці понтонно-мостового батальйону Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України
– Ми отримали звернення від чергового служби цивільного захисту Кам’янець-Подільського району про термінове виділення техніки, – розповідає заступник командира батальйону по роботі з особовим складом підполковник Богдан Беркута. – На ділянці автошляху Кам'янець-Подільський – селище Гаврилівці – селище Жвенець через складні погодні умови, сильний снігопад та ожеледицю стався затор великовагових автопоїздів та легкових автомобілів. Для буксирування техніки зі снігових заметів була виділена спеціальна інженерна техніка і за кілька годин допомога була надана усім водіям, котрі попали в сніговий полон.
За словами підполковника Богдана Беркути у частині створений підрозділ з ліквідації надзвичайних ситуацій природного характеру, який укомплектований спеціальною інженерною технікою (БАТ – 2, ІМР – 2, ПЗМ – 3, РАЗ – 255Б). Уся техніка будь-якої хвилини готова прийти на допомогу комунальним службам Хмельниччини.

Сергій Фурдик.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую