ye-logo.v1.2

Хмельничани знову зібралися на Майдані

Євромайдан 5220
Фото: автора

Є люди і біля СБУ.

11.00. На Майдані вже близько тисячі людей.

МНСники намагаються відтягнути тролейбуси від СБУ.

Хмельничани обговорюють вчорашні та нічні події.

Зі сцени закликають медиків Хмельниччини збиратися і їхати до Києва - там багато поранених, які потребують допомоги. Також закликають їхати до столиці усіх, хто має можливість, щоб провести ротацію людей, адже майданівці там дуже втомлені.

Тим часом біля СБУ жахливе видовище - будівля обгоріла, навколо валяється купа сміття, пляшки. Будівля огороджена біло-червоною стрічкою, ходять міліціонери та МНСники. Близько двохсот людей стоять через дорогу і дивляться.

Тролейбуси, які загородили ворота у внутрішній двір, повністю вигоріли, один із них (з боку вулиці Свободи) ще димиться.

Видно, що центральний корпус СБУ горів не лише з фасаду, а й з протилежного боку.

Активіст з рупором біля СБУ закликає усіх йти на Майдан. Вирішуватиметься план подальших дій.

Основні рорзмови між людьми точаться навколо того, що спецназом людей не залякаєш.

Коментарі:

Len 20.02.2014 11:53

Близько двохсот людей стоять через дорогу і дивляться. -дивимось на свої нічні "художества"? мабудь дуже подобається...вчора ж так весело було!!!Вандали і тільки... Активіст з рупором біля СБУ закликає усіх йти на Майдан. Вирішуватиметься план подальших дій. -а чого тут вирішувати...наразі треба з усіх  "мирних" пікетувальників зібрати кошти, на нові тролейбуси для міста, та на відновлення будівлі в ії центрі. ось і все.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую