ye-logo.v1.2

Депутати Хмельницької обласної ради прийняли відставку Дерикота

Євромайдан 3073
Фото: Дмитра СКРИПНИКА

Наразі в сесії обласної ради перерва. Лічильна комісія готується до таємного голосування за нового голову облради

Після довгих торгів, суперечок та непорозумінь, голова облради Микола Дерикот написав заяву про складання повноважень. В порядку денному було зазначено, що розглядатиметься питання не про складання повноважень, а про звільнення голови облради. "Це суперечить законодавству. Немає в законі про місцеве самоврядування терміну "звільнення голови обласної ради". Тому пропоную Миколі Васильовичу написати заяву про складання повноважень і внести її в порядок денний для того, щоб депутати "взяли її до відома", - пояснили ситуацію бютівці. 
Після 10-хвилинної перерви голова обласної ради зачитав свою заяву і подякував депутатам за роботу.
"В своїй роботі я завжди керувався законами України, завжди був з народом і зараз з ним залишаюся", - сказав наостанок, тепер уже екс-голова облради, Микола Дерикот.
Представники депутатської групи "Народна рада" одразу ж внесли на розгляд сесії дві кандидатури на посаду голови обласної ради. Перший - свободівець Іван Гончар, другий - Іван Гладуняк, який одразу ж зняв свою кандидатуру, але свої законні півгодини, які регламент передбачає на виступ кожному кандидату на посаду голови обласної ради, використав.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую