ye-logo.v1.2

“Хмельницькгаз” пробачив військовим штраф у понад 100 тисяч гривень

Євромайдан 2556
Фото: unian.ua

Керівництво ПАТ «Хмельницькгаз» відмовилося від позовів до військових частин та квартально–експлуатаційного відділу Міністерства оборони України.

Мова йде про штраф за прострочені терміни оплати за спожитий природний газ у 2012 – 2013 роках. Сума штрафних санкцій складає 118,5 тисячі гривень.

«ПАТ «Хмельницькгаз» з розумінням поставився до питання необхідності скасування штрафу, адже затримка в розрахунках з газовиками виникла через несвоєчасне фінансування державою військових частин. Ми доклали усіх можливих законних зусиль, щоб допомогти нашим військовим, адже ця сума є значною та необхідною в наш час»,- зазначає голова правління компанії Михайло Юрченко.

Про застосування штрафних санкцій за несвоєчасне виконання грошових зобов’язань по договорах на постачання природного газу для бюджетних установ, в тому числі військових частин, до ПАТ “Хмельницькгаз» звернувся постачальник газу наприкінці 2013 року.

В ході ж судового розгляду справ між постачальником та ПАТ «Хмельницькгаз» повністю досягнуто домовленостей та припинено провадження по цих судових справах.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую