ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові для мобілізованих резервістів не вистачає продовольства

Євромайдан 4065

А також і казарм для їх розміщення.

У Старокостянтинові всі військові частини знаходяться у повній бойовій готовності. Вже тиждень там проходять навчання резервістів. Двічі на день вони тренуються на місцевому аеродромі. Збори триватимуть мінімум 45 днів. Ось тільки розмістити всіх мобілізованих ніде, та й з продуктами проблема.

У військовій частині “А2502” у Старокостянтинові знаходяться мобілізовані резервісти - сюди вони почали прибувати в минулий понеділок. Місцеві жителі розповідають: умови в частині - нестерпні.

“Я йшла з дитячого майданчика з дітьми - це було 18:40. Ті чоловіки, які йшли з частин у цивільному одязі, пояснювали конкретно самими прямими словами, що вони голодні, цілий день там стоять, їм ніякого прихистку немає “, - розповідає жителька Старокостянтинова Вероніка.

Підтвердили ці слова і самі резервісти, і, навіть, місцева самооборона.

“Сигнал конкретний, ми над цим працюємо, - запевняє начальник громадської організації “Самооборона Старокостянтинів” Сергій Олійник. - Вчора в нас були представники військової служби правопорядку, замість того, щоб триразове було харчування, - їх перевели на одноразове.”

У військовій же частині кажуть, що проблем із харчуванням немає.

“Трьохразове харчування в повному обсязі. На даний час займаються бізнесмени - відповідна організація, яка виграла тендер. Тобто, проблем з харчуванням немає абсолютно ніяких”, - говорить заступник командира військової частини А2502 Микола Старушик.

А от з чим дійсно є невеликі проблеми, визнаються військові, так це з розміщенням резервістів. У казармах мало місця - ліжка стоять щільно один до одного. Бракує і постільної білизни. Вже шукають можливість розмістити резервістів в інших частинах Старокостянтинова.

За матеріалами “Подробности”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую