ye-logo.v1.2

На Хмельницькому майдані збирають гроші та провізію для наших прикордонників

Євромайдан 2663

Та відвозять безпосередньо на кордон України з Росією.

На головній площі області у Хмельницькому постійно чергує автомобіль із представником автомайдану. Там “автомайданівці” збирають продукти для бійців Національної академії Державної прикордонної служби України, які наразі захищають південно-східний кордон країни.

“Ми приймаємо продукти, які не псуються швидко. Це можуть бути консерви, печиво, макаронні вироби, крупи, цукор, згущене молоко, цигарки та питна негазована вода - вона дуже потрібна прикордонникам, які знаходяться у Херсонській області. Загалом люди можуть приносити усе, що не потребує зберігання у холодильнику”, - розповідає координатор громадського руху “Автомайдан Хмельниччина” Дмитро Хоптинець.

Нашим прикордонникам можна допомогти і коштами.

“На них ми закуповуємо те, що потрібно солдатам. До прикладу, нещодавно нам подзвонили з прикордонної академії і сказали, що потрібні акумулятори. Ми їх придбали”, - додає Дмитро Хоптинець.

Уже у п'ятницю, 28 березня, автомобіль автомайдану з провізією поїде до прикордонників в Чернігів.

“Хмельницькі прикордонники розкидані по усьому південно-східному кордоні. До нас звертаються за допомогою і з інших військових частин, які зараз знаходяться на кордонні. Армії зараз потрібна допомога хмельничан”, - запевняє “автомайданівець”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую