ye-logo.v1.2

У Хмельницький переїхали батьки активістки “Автомайдану” Олександри Рязанцевої з Криму,

Євромайдан 3133
pravda.com.ua
Фото: pravda.com.ua

яку на в'їзді до автономної республіки схопили “беркутівці” та катували.

Юрій Олександрович та Лідія Іванівна Рязанцеви, які донедавна жили у селищі Слов’янське Роздольницького району Автономної Республіки Крим, днями приїхали до Хмельницького. У нас вони хочуть віднайти постійний прихисток.

Утисків та переслідувань від нової влади Криму батьки відомої активістки “Автомайдану” Олександри Рязанцевої, затриманої невідомими у військовій формі на в'їзді до Криму лише за те, що мала при собі Державний Прапор України та татуювання “Небесної сотні” на руці, зазнали саме за свою патріотичну позицію.

У перші ж дні перебування в обласному центрі про родину переселенців потурбувались хмельничани і міська влада. Про тимчасове проживання у мальовничому дачному масиві на вулиці Західно-Окружній, біля Царського озера, подбав громадський Центр допомоги мешканцям Криму. У вирішенні одного з найнагальніших питань зарадила влада міста. Працівники управління охорони здоров’я і лікарі поліклініки №1 забезпечили Лідії Іванівні Рязанцевій, яка хворіє на цукровий діабет (інвалід ІІ групи), обстеження фахового лікаря - ендокринолога і життєво необхідними ліками - інсуліном.

На сьогоднішній день родиною опікується управління праці та соціального захисту населення міської ради, управління Пенсійного фонду, центр зайнятості. Вирішується питання переведення пенсій та працевлаштування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую