ye-logo.v1.2

Мандрівний кобзар зустрінеться з хмельничанами

Культура 2610

Віктор Пашник завітає у наше місто 13 квітня.

Відомий в Україні та за її межами Віктор Пашник мандрує світом, виконує для людей власні твори під бандуру та розповідає цікаві історії із життя.
Хмельничани уже знайомі з музикантом. У 2012 році він виступав на фестивалі авторської пісні “Вальс-Бостон”. Цього разу він привезе нову сольну програму “Філософія щастя”.
“Запрошуємо усіх на незабутню зустріч із талановитою і неординарною людиною. Я впевнена, що ніхто не пожалкує, коли почує його пісні і гру на бандурі”, - каже організатор концерту Ярина Головата.
Концерт відбудеться у неділю, 13 квітня у Хмельницькому обласному центрі культури і мистецтв за адресою: вулиця Володимирська, 103 (навпроти ХДТРК “Поділля-центр”). Початок о 16.00, вхід вільний. Телефон для довідок 098 17 33 100.
Довідково:
Віктор Пашник родом із Івано-Франківщини, він закінчив єдину в Україні Стрітівську школу бандуристів. У складі акустичного тріо «ЗАУ» з Олексою Миколайчуком (бандура) та Івасем Григоряком (гітара) став переможцем фестивалю “Червона рута-2003” в жанрі авторської пісні та акустичної музики.
У його творчому доробку чимало патріотичних пісень, а також обробки на народні композиції.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую