ye-logo.v1.2

Російські ЗМІ: на Хмельниччині шиють російську форму для провокацій

Євромайдан 4638
foto.rg.ru
Фото: foto.rg.ru

А також, нібито, штампують фальшиві посвідчення військовослужбовців РФ.

На чималій кількості сайтів російських засобів масової інформації з'явилася інформація, що у Хмельницькій області шиють амуніцію російських військових, а також роблять фальшиві бланки посвідчення особи офіцерів збройних сил Російської Федерації. Все це – заради провокацій.

“Стало відомо, що у Донецьк були завезені фальшиві бланки посвідчень особи офіцерів Збройних сил РФ і амуніція російських військових”, - передають “Известия”.

За словами джерела «РИА Новости» в українських силових відомствах, форма і документи спочатку були привезені з Хмельницької області. Повідомляється, що Служба безпеки України і особиста охорона губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського передали вантаж представникам «Правого сектора» - мова про дві сотні комплектів військової форми і 70 бланків посвідчень. Суть провокації - в нападі на українських прикордонників під виглядом російських військ.

“Раніше ЗМІ вже публікували матеріали про те, що у Хмельницькій області радикали захопили пошивні цехи і завезли в них матеріали, схожі на ті, що використовуються для пошиття військової форми російського зразка. Також туди завозилися шеврони і нашивки, використовувані в російських Збройних силах”, - повідомляє “Инвесткафе”.

Таку інформацію оперативно прокоментував віце-прем'єр Російської Федерації Дмитро Рогозін: “Прийом не новий, але ефективний. Фокуси з переодяганням в чужу уніформу викидали, на моїй пам'яті, і боснійські бойовики, і бандити Хоттаба в Чечні. А для бандерівців - це справа зовсім звична. У роки Великої Вітчизняної війни вони часто здійснювали звірства у формі радянських військовослужбовців.”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую