ye-logo.v1.2

Хмельницький у блакитно-жовтих тонах (ФОТО)

Суспільство 7570

Хмельничани зробили подарунок місту до Дня Перемоги.

Відтепер подорожуючих зустрічатиме “блакитно-жовтий” Хмельницький — вказівники на під'їздах з боків Тернополя, Ярмолинців, Старокостянтинова та Летичева пофарбували у кольори національного прапора України.

Близько двадцяти хмельничан самоорганізувалися та власними силами поїхали “націоналізувати” місто. Ідея розфарбування ймення міста зародилася слідом за тим, як подібне зробили у Шепетівці. Хмельничани вирішили не відставати та скооперувалися у соціальній мережі.

“Студенти та молодь об'єдналися цією ідеєю, а ми вирішили приєднатися, - розповідає голова хмельницького Автомайдану Вікторія Середюк. - Зверталися у деякі магазини, аби нам допомогли фарбою, але скрізь відмовляли. А от “Епіцентр” безкоштовно надав фарбу, а також зробив суттєві знижку на валики та щітки.”

Близько півгодини містяни вправлялися у фарбуванні вказівника зі сторони Тернополя, а потім поїхали й до інших написів.

“Ідея хороша, вирішив також взяти участь. Була пересторога, що можливо Державтоінспекція матиме претензії, хоча ми й нічого поганого не робимо. Авомобілісти, які проїздили повз, постійно підтримували гудками, та й Хмельницький відтепер виглядатиме сонячнішим та позитивним”, - ділиться враженнями Владислав.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую