ye-logo.v1.2

В рамках акції “Підтримай Українську армію” вже зібрано 121,4 мільйона гривень

Офіціоз 2317

Саме стільки коштів надійшло на рахунки Міністерства оборони України, станом на 12 травня, в якості допомоги Збройним Силам України.

 З цієї суми 114,3 мільйона гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.
За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано більше 27 мільйонів 757 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).
Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 91,7 тисячі доларів США та 40,7 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 45,85 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 518 тисяч гривень) та 20,35 тисячі євро (гривневий еквівалент – 311,8 тисяч грн).
Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції “Підтримай Українську армію” та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Андрій АГЄЄВ.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую