ye-logo.v1.2

З першої часткової мобілізації зможуть повернутися майже 6 тисяч військовозобов’язаних

Офіціоз 2899
Регіональний медіа-центр Міноборони України.
Фото: Регіональний медіа-центр Міноборони України.

«З різних причин із першої часткової мобілізації, відповідно до чинного законодавства, зможуть повернутися майже 6 тисяч військовозобов’язаних»

 Про це заявив виконуючий обов’язки Міністра оборони України генерал-полковник Михайло Коваль на брифінгу в Клубі Кабінету Міністрів України.
— Резервісти, які були мобілізовані під час першої часткової мобілізації, поки не будуть демобілізовані. Зможуть повернутися додому майже 6 тисяч військовозобов’язаних, які будуть демобілізовані з різних причин, відповідно до чинного законодавства. Зокрема, йдеться про людей, від яких залежить економі­­ка нашої держави, або про тих, хто має об’єктивні сімейні обставини: багатодітні батьки тощо. Міністерством оборони вже опрацьований та підготовлений на затвердження відповідний документ, — розповів генерал-полковник Михайло Коваль.
Виконуючий обов’язки Міністра оборони наголосив, що під мобілізацію потрапляють і діти високопосадовців. Деякі з них вже одягнули однострій та служать на загальних умовах.
— У цьому плані в Україні є ким пишатися. У нас в більшості своїй — 99% відсотків — порядних і патріотичних чоловіків, — підкреслив генерал-полковник Михайло Коваль.

Андрій АГЄЄВ

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую