ye-logo.v1.2

Оксана Радушинська презентувала маленьким хмельничанам свій казковий роман (ФОТО, ВІДЕО)

Культура 4626

“Зелен-день, або Чарівні русалчині коралі” – таку назву носить твір подільської письменниці.

Власне, книгу уже встигли прочитати тисячі дітлахів, адже “Зелен-день, або Чарівні русалчині коралі” побачив світ ще рік тому. За шість місяців казковий роман зумів завоювати серця дітей та потрапити до рейтингу “Книга року 2013”.

“Події відбуваються за три дні до Свята Трійці. Минулого року не вдалося її презентувати, адже книга не встигла отримати тираж до Свята Трійці. В інший проміжок часу не логічно було б проводити презентацію, - пояснює Оксана Радушинська. – Довелося чекати рік, але це на краще. Книга потрапила до рейтингу “Книга року 2013”. За рік про неї дізналися і прочитали.”

Презентація твору відбулася в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка. Маленькі читачі влаштували справжнє свято для подільської письменниці, у свою чергу Оксана Радушинська подарувала дітям чимало своїх книг.

“Ця книга – повчального характеру. Вона про хлопчика і дівчинку, які не слухалися батьків і потрапили в село до бабусі. Мені сподобалося читати її”, – ділиться враженнями десятирічний Артем Тетервак.

Придбати казковий роман “Зелен-день, або Чарівні русалчині коралі” можна як у книгарнях, так і замовити в Інтернеті. Ціна задоволення - лише 40 гривень.

“Книги наших подільських письменників користуються популярністю серед дітей, – запевняє директор обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка Валентина Черноус. – Доступною і легкою мовою пишуть твори для наших дітей Людмила Савчук, Ніна Шмурікова, Василь Горбатюк, Ольга Лихогляд, Марія Бабенко і, звичайно, Оксана Радушинська. Перечитуються дітьми твори Миколи Магери та Григорія Храпача, яких уже з нами немає. На щастя, бібліотека має змогу поповнювати свої фонди книгами і сучасних авторів, і класиків.”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую