ye-logo.v1.2

Хмельницька міліція взялася за просвітництво у тролейбусах

Суспільство 3201
trolley.org.ua
Фото: trolley.org.ua

А також у великих супермаркетах та магазинах.

Відтепер щоб дізнатися про найпоширеніші злочини та як діяти, аби їм запобігти, не обов'язково звертатися лише до правоохоронців. Можна також скористатися послугами хмельницьких тролейбусів. За півтори гривні вас не лише довезуть до місця призначення, а ще й розкажуть як не потрапити злочинцям «на гачок». Новинку впровадила хмельницька міліція.

«Не у всіх є змога зайти в Інтернет, а хтось не читає газет, тому ми вирішили у такий спосіб донести інформацію до хмельничан. Тепер у тролейбусах не лише назви зупинок оголошують, а також поки ви їдете, можете почути профілактичну інформацію щодо запобігання злочинів. Нам на зустріч пішло керівництво Електротрансу та ряд великих супермаркетів, де також можна дізнатися про те, як діють злочинці і як не стати їхньою жертвою», — розповідає начальник Хмельницького міського відділу міліції Василь Птащук.

Таке нововведення діє з середини травня і правоохоронці вже відзначають позитивну тенденцію до зменшення кількості злочинів.

«До прикладу, якщо раніше телефонне шахрайство ми фіксували один раз на три дні, то зараз подібний злочин трапляється один раз на тиждень або навіть два тижні. Сподіваємося, що хмельничани дослухатимуться до наших порад», — додає Василь Птащук.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую