ye-logo.v1.2

Кінотеатр «Планета» впровадить нову технологію

Культура 3108
iloveukraine.com.ua
Фото: iloveukraine.com.ua

Вона дозволить покращити якість відтворення фільмів.

Наразі хмельницький кінотеатр «Планета»  новинки кіноіндустрії отримує на жорстких дисках, проте з 1 вересня записуватиме їх через супутник.

«Запис фільмів проводиться на жорсткі диски, а далі транспортом передається у кінотеатри країни. Під час запису чи транспортування можливі невеликі пошкодження, через які втрачається якість запису. З 1 вересня ми перейдемо на запис фільмів через супутник. Принцип такий: спеціаліст вмикає сервер, отримує сигнал із супутника та записує фільм, пояснює головний інженер «Кіновідеопрокату»  Василь Піддубняк. Обладнання модернізувати не потрібно, воно відповідає світовому стандарту. До прикладу, така апаратура встановлена у дев'яти кінозалах Каннського фестивалю».

До тих пір кінотеатр «Планета»  працюватиме за звичною схемою і найближчим часом порадує хмельничан чималою кількістю новинок.

«З 26 червня стартує фільм Трансформери: час вимирання. У липні покажемо Геркулеса”, Світанок планети мавп” і для дітей Легенди країни Оз: повернення у смарагдове місто” та Кумбу”, розповідає редактор за контролем планування фільмів кінотеатру “Планета” Галина Хмизенко. Фільми та мультики будуть у 3-D форматі» 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую