ye-logo.v1.2

“Вікіпедія” поповниться статтями про Хмельниччину

2805
організаторів
Фото: організаторів

Незабаром у всесвітньовідомій енциклопедії з’являться статті про музей Анни Ахматової, мажореток “Альфа”, історичний ресторан “Слон” та багато іншого.

За умовами конкурсу WikiDay в рамках проекту “Вікіпедія”, організованого за програмою “Бібліоміст”, молоді енциклопедисти на базі Хмельницької обласної наукової бібліотеки імені Островського створили для “Вікіпедії” матеріали про Хмельниччину.

Участь у цьому проекті в нашому місті взяло десятеро людей віком від 22 до 75 років. Почувши про конкурс, місцевий енциклопедист-ентузіаст Володимир Дишлевук сам прийшов до бібліотеки напередодні і запропонував свою допомогу організаторам. Цей молодий чоловік є, можливо, найдосвідченішим хмельничанином в цій сфері: на його рахунку вже декілька десятків статей в “Вікіпедії”. Під його егідою учасники опрацювали близько 20 матеріалів для Wikipedia на тему хмельницького краю та його жителів.

Незабаром буде визначена найкраща стаття, створена в рамках даного проекту, серед всіх учасників в Україні. Результати конкурсу будуть оголошені на інтернет-ресурсі програми "Бібліоміст".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую