ye-logo.v1.2

На Донеччині загинули двоє подолян

Політика 6421
unian.ua
Фото: unian.ua

19 червня, в бою під Ямполем та Закитним Донецької області загинуло семеро військових, серед яких двоє – уродженці Хмельниччини.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на голову Львівської ОДА Ірину Сех.
Загиблі військові служили в 24-й окремій механізованій бригаді оперативного командування «Північ», яка дислокується в місті Яворові Львівської області.
Серед тих, хто загинув, були старший сержант Андрій Повстюк, родом зі Славути, та підполковник Ігор Ляшенко, родом із Шепетівки.
Андрій Повстюк, 1983 року народження, заступник командира взводу, командир розвідувального відділення штабного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ.
У нього залишилася дочка, родина мешкає в Яворові на Львівщині.
Ігор Ляшенко, 1977 року народження, командир механізованого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ.
У Ігоря Ляшенка залишилося двоє дітей, сім’я теж мешкає в Яворові.
За повідомленням УНІАН, за минулу добу під час боїв в районі Ямполя і Закотного знищено близько 300 бойовиків. За добу в бойовиків захоплено БРДМ і «КамАЗ» із встановленим на борту ДШК, ПЗРК, гранатомети та стрілецька зброя. Вся зброя і техніка російського виробництва. Втрати українських військовослужбовців 7 загиблих та 30 поранених.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую