ye-logo.v1.2

Генпрокурора Ярему та Міністра МВС Авакова просять вплинути на підлеглих, щоб ті "допомогли міській раді" (ЗВЕРНЕННЯ)

Суспільство 2465

Депутати Хмельницької міської ради поскаржилися на "невідомих осіб", які захопили приміщення аптеки № 1.

Міські обранці прийняли звернення до Генерального прокурора Віталія Яреми та Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з приводу "неспроможності та небажання правоохоронних органів та прокуратури захистити порушенні права територіальної громади міста Хмельницького".

У зверненні депутати коротко описали ситуацію, яка склалася, і зазначили, що працівники прокуратури та правоохоронних органів замість того, щоб в найкоротші строки встановити винних осіб та притянути їх до кримінальної відповідальності, "відфутболили" їх до суду.

"На сьогоднішній день вказане приміщення продовжує знаходитися у незаконному володінні групи невідомих осіб. До цього часу не встановлено жодної особи з тих, які здійснили захоплення або знаходяться у вказаному приміщенні. Це позбавляє Хмельницьку міську раду, як законного власника цього приміщення, на звернення до суду із відповідним цивільним позовом за захистом своїх порушених прав",  пояснюють у зверненні депутати і просять генпрокурора та міністра "вплинути на прокуратуру та правоохоронні органи з метою допомогти Хмельницькій міській раді звільнити незаконно захоплене нежитлове приміщення комунальної власності площею 605,2 кв.м. по вул. Кам'янецькій, 38 у місті Хмельницькому".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую