ye-logo.v1.2

У «Казкове місто» за здійсненням мрій

Суспільство 2794
Сергія Аніськова
Фото: Сергія Аніськова

Кажуть, у світі сто доріг до щастя. Вибери свою і рушай нею. Здається, що може бути простіше?

Ти зустрічав багато людей, які дійсно знають, чого вони хочуть та як цього досягти. Або знаєш тих, хто має те, чого пристрасно прагнеш ти  – успіх, гроші, кохану людину, порозуміння у родині... Придивися до них – вони щасливі?

Якщо на всі питання ти відповів «ні» – не впадай у відчай. Цьому можна навчитися, так само, як колись ти вчився ходити, читати та писати. А тепер прийшов час навчитися бути щасливим. Але, як і будь-яке вміння, воно не приходить просто так, доведеться постаратися. І є багато людей, готових тобі у цьому допомогти. І навіть існує місце на землі, де цьому вчать. Це – фестиваль саморозвитку та творчості «Казкове місто».

 Десь вчать шити черевики або писати комп’ютерні програми. На фестивалі «Казкове місто» вчать бути щасливими, адже, навчившись цьому, можна будь-яку справу робити радісно. Або спробувати зайнятися тим, що робить тебе щасливим.

Якщо вибирати слова, які можуть охарактеризувати цей фестиваль, то найкраще підійдуть «любов», «творчість» і «сміливість». Впустивши все це в своє життя, ти починеш помічати, як воно набуває зовсім іншої якості. І маленьку модель такого життя можна побачити та прожити на «Казковому місті».

Проходячи тричі на рік в мальовничих куточках України, фестиваль збирає тисячі людей, яким не байдужа власна доля. Вони шукають свій шлях і, як правило, знаходять, адже при такій концентрації людей, готових щиро допомагати, і тих, хто хоче навчитися, по-іншому просто неможливо. Навіть якщо не ходити на майстер-класи, а просто пожити у цій атмосфері кілька днів, вірус щастя проникне в тебе. І якщо колись тобі не вистачало радості, то жити як раніше ти вже не зможеш, обов’язково захочеться щось змінити. А от що і як – навчать на двогодинних майстер-класах, які проходять на фестивалі. На кожній лінійці, де збираються жителі «Казкового міста», майстри представляють різні напрямки в психології, езотериці та інших галузях, покликаних робити людину щасливішою.

Місія фестивалю – духовний розвиток і творчість людини, щире бажання допомогти іншим людям розібратися з їх внутрішніми конфліктами, зрозуміти свої справжні цілі, знайти способи їх реалізації.

Фестиваль дає можливість реалізувати багато творчих планів. І якщо не цього разу, то згодом кожен зможе заявити тут про себе, як про майстра своєї справи, в якій він відчуває силу та бажання поділиться, допомогти іншим стати трошки щасливішими. На фестивалі можна спробувати зробити те, про що ти давно мріяв. Ленд-арт, творчі майстерні, квести, фото-школа, різноманітні танцювальні напрямки, гра на музичних інструментах – кожен зможе спробувати це під час фестивалю. Потрібно тільки вибрати щось своє, і якщо ви постараєтеся, у вас все вийде. Бо на то воно і «Казкове місто», щоб творити чудеса!

Найближче «Казкове місто» заплановане на 16-25 серпня, місце проведення уточнюється (слідкуйте за новинами на офіційному сайті).

Снежа СЕНІНА.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую