ye-logo.v1.2

ДТП на Свободи: до лікарні госпіталізували вагітну жінку та дитину (ФОТО)

Суспільство 3832
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

Водій не впорався із керуванням та вилетів на смугу зустрічного руху.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Хмельницькому на вулиці Свободи навпроти будівлі колишнього міського суду. “Mercedes Vito” зачепив “маршрутку” “Mercedes Sprinter”, яка їхала за маршрутом №36 “Книжківці Катіон”, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся лоб в лоб із автомобілем “Skoda Fabia”.
У результаті аварії до лікарні потрапили вагітна жінка та майже п'ятирічна дитина пасажири автівки “Skoda Fabia”.
“Жінку, яка на п'ятомушостому місяці вагітності, наразі обстежують. Попередньо у неї діагностували забої м'яких тканин тазу та кульчувого суглобу, є підозра на перелом кісток тазу. У дитини забої м'яких тканин плеча”, повідомили на станції швидкої медичної допомоги.
Водії автомобілів та пасажири “маршрутки” не постраждали.
“Я їхав у “маршрутці”. Зі сторони “Фуршету” їхав зелений “бус”. Я чую удар об “маршрутку” з моєї сторони, повертаю голову і цей “бус” вилітає на зустрічну смугу руху та лоб в лоб вдаряється в “Skoda”. “Skoda” стояла в своєму ряду і повинна була повертати, а той врізався у “бус” і далі в “Skoda”, розповідає свідок Володимир.
“Ми їхали з дружиною з овочевого ринку у сторону готелю “Поділля”, говорить водій автомобіля “Skoda Fabia” Максим. Стояли у лівому ряді, навпроти нас зі сторони “Фуршету” їхав шкільний автобус із блималками. Водій “Mercedes Vito” обганяв цей автобус, ледве не врізаючись у будинок колишнього суду, вивернув на зустрічну смугу, зачепивши “маршрутку” і прямо лоб у лоб у мене. Мою машину віднесло задом у стовп. Дитина за руку тримається, її “швидка” забрала, дружину також госпіталізували.”
Як пояснив водій “Mercedes-Benz Vito”, причиною ДТП став бордюр: “Я не знаю чому. Я не їхав швидко десь 50 кілометрів на годину. Вдарився об бордюр і мене винесло на зустрічну смугу”.
На місце аварії виїхали працівники Державтоінспекції, які з'ясовують подробиці ДТП.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую