ye-logo.v1.2

Щоб підзаробити, викручували болти з колій

Кримінал 2408
Наталії Думки
Фото: Наталії Думки

На Хмельниччині двоє чоловіків ледь не пустили під укіс потяги.

Працівники лінійного відділу міліції на станції Хмельницький затримали 43-річного та 23-річного жителів Ярмолинецького району, які на перегоні Скібнево  Ярмолинці викрали деталі верхньої будови колії.

Про відсутність залізничних деталей правоохоронців повідомив залізничник, який при огляді колій виявив нестачу понад 100 болтів. Оперативники, які прибули на місце події, одразу розпочали пошуки злодія. Увагу міліціонерів привернули двоє чоловіків, які неподалік лісосмуги спиняли попутний транспорт, а позаду них стояла велика сумка.

При спілкуванні із правоохоронцями чоловіки зізналися, що в сумці знаходяться закладні болти, які вони напередодні демонтували. «Товар» намагалися вивезти у місто аби продати.

“Крадіями виявилися тесть із зятем, які у 2013 році були засудженні Хмельницьким міськрайонним судом за аналогічний злочин”, – повідомив начальник лінійного відділу міліції на станції Хмельницький полковник міліції Вадим Бобровський.

Користуючись відсутністю свідків, родичі, за попередньою змовою, викрутили закладні болти в зборі у кількості 130 штук. Своїми діями злочинці завдали матеріальної шкоди Південно-Західній залізниці на понад одну тисячу гривень.

Обом чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною другою статті 185 "Крадіжка, вчинена повторно за попередньою змовою групою осіб". Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую