ye-logo.v1.2

За опального помічника нардепа Ігоря Сабія візьметься дисциплінарний комітет

Суспільство 3891

А тим часом міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Хмельницькі правоохоронці взялися за розслідування подій 2 липня у Хмельницькій обласній державній адміністрації. Кримінальне провадження відкрите за частиною четвертою статті 296 "Хуліганство". Як розповів газеті “Є” заступник начальника обласного управління міліції Роман Гаврилюк, санкції передбачають ув'язнення терміном від трьох до семи років.

Тим часом місцева організація Всеукраїнського об'єднання “Свобода” також збирається проаналізувати дії своїх членів під час безладу в актовій залі облдержадміністрації. Зокрема, під дисциплінарні санкції може підпасти опальний помічник народного депутата України Ігоря Сабія Віктор Бурлик.

“Бурлика з лав “Свободи” ми не виключали. Буде зібраний дисциплінарний комітет і ми дамо оцінку Бурлику”,  апевнив голова Хмельницької обласної ради свободівець Іван Гончар.

“Віктор – дуже активна людина і емоційна. Він 18 лютого був сотником хмельницької свободівської сотні у Маріїнському парку. У нього на очах вбивали людей  гранатами, кулями, коктейлями. Він розуміє ціну людського життя, дивився в очі смерті. Але має бути проведена робота у тому, щоб працювати у законному руслі”,  сказав перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації, член ВО “Свобода” Олександр Симчишин.

 

 

Коментарі:

Владимир 04.07.2014 14:59

Як на мене, по цьому Бурлику вже давно в"язниця плаче... Меньше б таких "Бурликів" було б в країні - краще б в ній жилося б.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую